ÎN MERS SPORTIV SPRE DISTRACȚIE!

INFORMAȚII

Decathlon și Clubul Sportiv Atletic Cluj impreună cu prietenii de la CETINA Ski & Outdoor Team te provoacă la sport și distracție!

În mers sportiv spre distractie! este un eveniment interactiv care își dorește să contribuie la creșterea armonioasă și sănătoasă a celor mici, în toate cele trei planuri de dezvoltare: fizic, cognitiv și social.

În mers sportiv spre distractie! este un eveniment axat pe ideea de învățare a mersului sportiv, autodepășire, a demonstrării spiritului de echipa și multă distracție fără timpi de alergare sau clasament (necompetițional). Toată lumea câștigă!

Prezentarea și inițierea în mersul sportiv va fi facută de către drd. Mihaela Botezan, recordmenă națională la 10.000 m, maratonistă, participantă la campionate mondiale și europene, precum şi la Olimpiada de la Atena din 2004.

DATA SI LOCAȚIA

06 octombrie 2018.

Evenimentul va avea loc in spatiul de joaca al magazinului Decathlon Cluj, in incinta complexului Comercial Vivo Cluj, Str.Avram Iancu Nr.492-500, Loc. Floresti , Jud.Cluj.

Nivelul de dificultate al evenimentului este usor.

Activitatile desfasurate la eveniment se impart pe categorii de varsta:

 • Categoria sub 7 ani
 • Categoria 7 -10 ani
 • Categoria 11-13 ani

Drept de participare la eveniment au copiii care au maxim 13 ani impliniti.

Program categoria sub 7 ani.

Copii cu varsta sub 7 ani vor participa la eveniment/activitati impreuna cu un parinte/tutore legal. Accesul in zona de desfașurare a evenimentului începând cu ora 10:00
Între orele 10:00-10:30 pregătrirea pentru activități.
Desfășurarea inițierii și a concursului între orele 10:30 și 11:30;

Program categoria 7-10 ani.

Accesul in zona de desfașurare a evenimentului începând cu ora 11:00
Între orele 11:00-11:30 pregătrirea pentru activități.
Desfășurarea inițierii și a concursului între orele 11:30 și 12:30;

Program categoria 11-13 ani.

Accesul in zona de desfașurare a evenimentului începând cu ora 12:00
Între orele 12:00-12:30 pregătrirea pentru activități.
Desfășurarea inițierii și a concursului între orele 12:30 și 13:30;

NUMĂRUL MAXIM DE PARTICIPANTI

Vârstă Număr participanți
Copii sub 7 ani 30
Copii 7-10 ani 30
Copii 11-13 ani 30

Contribuție

Participarea la eveniment nu implică achitarea unei taxe sau contribuții, aceasta fiind gratuită.

Descriere eveniment:

 1. Descrierea activității pentru evenimentul “ În mers sportiv spre distractie!”
 2. Activitatea principală a evenimentului “ În mers sportiv spre distractie!” constă în parcurgerea unui traseu presărat cu activități specifice mersului sportiv în combinație cu activități de tip treasure hunt și se va desfasura dupa cum urmează :
 3. Fiecare participant din cele 3 categorii de vârsta, vor lua startul conform programului stabilit în regulamentul evenimentului la secțiunea programul evenimentului. La start vor fi prezenți un numar de maxim 30 de participanți pentru fiecare categorie de vârstă, împărțiți în 5 grupe distincte a cate 6 copii în fiecare grupă. Împărțirea se va face prin tragere la sorți.
 4. Fiecare grupă de participați va fi atent coordonată de către un reprezentant din organizare sau de partenerii acestora, astfel încât activitățile să se desfașoare în condiții optime. Nivelul de dificultate al activităților este de tip ușor, iar acestea se vor desfasura putin diferit în funcție de categoria de varstă.
 5. În funcție de categoria la care participă, fiecare participant va parcurge cate un traseu presărat cu aproximativ 5 activități identice, la finalul cărora vor obține indicii importante; cu ajutorul acestor indicii, copiii vor descoperi premiile prezentate in regulament.
 6. La finalul activitatii, fiecare participant va primi o busola MULTIFONCTION WHISTLE 100 DISPLAY din partea organizatorului si cate un voucher in valore de 50 de euro , valabil la una din taberele organizate de Cetina Ski & Outdoor, pentru sezonul urmator de schi din partea partenerilor de la Cetina Ski&Outdoor.

 Participare

 • Înscrierea se v-a face pe principiul primului înscris, primul acceptat.
 • Înscrierea este considerată valabilă doar pe baza comunicării următoarelor informatii: nume, prenume, telefon, adresă de e-mail, numărul cardului de fidelitate Decathlon.
  Cardul de fidelitate Decathlon poate fi obtinut gratuit de pe site-ul: http://www.decathlon.ro/c/83-fidelitate
 • La Eveniment nu pot participa angajaţii ROUMASPORT S.R.L. sau persoanele juridice, asa cum sunt definite de legea romana.
 • Toti participantii la eveniment trebuie sa aiba acordul unui parinte/tutore legal.
 • Părinții sau tutorii legali vor semna o declarație pe proprie raspundere privind calitatea de părinte sau tutore legal și a faptului că, copilul / copiii au o stare de sanatate fizică și mintală care îi/le permite participarea la concurs.Totodata își asuma responsabilitatea pentru participarea la cursă a copilului/copiilor prin semnarea unei declarații pe propria răspundere. Organizatorul nu este responsabil pentru niciun fel de accident sau pagubă pe care concurentul le-ar putea întâmpina în timpul competiției.
 • Avand in vedere ca activitatile acestui eveniment se desfasoara in aer liber, participantii  trebuie sa vina echipati si pregatiti conform listei de mai jos:
  • Pantofi sport/alergare
  • Echipament sportiv (in functie de temperatura si vremea de afara)

Responsabilitati

 • Toti participantii participa la eveniment pe proprie raspundere.
 • Participantul care sufera un accident sau orice fel de paguba fizica sau materiala renunta prin insasi inscrierea la eveniment la orice drept de a solicita despagubiri sau de a recurge in instanta impotriva oricarei persoane implicata in organizarea evenimentului.
 • Participantii trebuie sa participe la sedintele organizatorului si sa considere cu precautie informatiile anuntate de organizatori. In sedinta tehnica organizatorul poate anunta informatii oficiale chiar daca acestea nu sunt prezente in acest regulament.
 • Participantii poarta intreaga responsabilitate civila si penala pentru orice dauna provocata de acestia altor persoane in timpul cursei.
 • In cazul constatarii unui accident, participantii sunt obligati sa il raporteze Organizatorului.
 • Participantii sunt obligati sa respecte regulile de protectie a mediului inconjurator.

IMPORTANT!
1. Regulament de participare, integral, poate fi descărcat aici. Regulament de participare  este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant și la standul de Informaţii „Relaţii Clienţi” din cadrul  magazinului Decathlon Cluj.
2. Prin participarea la prezentul eveniment, participantii sunt de acord să se conformeze şi să respecte prevederile Regulamentului oficial de desfășurare a evenimentului.