Survival Challenge Run

Amatori și Militari

(Campionat Național Militar)

Survival Challenge Run este un eveniment sportiv, interactiv care își dorește să transforme un traseu într-o provocare. Acesta este amenajat cu probe surpriză, prin care cei înscriși trebuie să treacă. Este un eveniment sportiv dedicat iubitorilor de mișcare cărora le propunem o cursă provocatoare cu obstacole, surprize și multă distracție alături de prieteni și colegi!

„Survival Challenge Run” este o cursă cu tine însuţi, axată mai mult pe ideea de autodepășire și a demonstrării spiritului de echipă și mai puțin pe timpii de alergare. Lasă-te surprins(ă) de tine însu(ă)ți!

Desfășurat în Poligonul Militar din Someșeni, Cluj-Napoca, evenimentul creează o legătura între iubitorii de sport, muzică de fanfară, tehnica și activități militare. Astfel Clubul Sportiv Atletic Cluj își propune să contribuie activ la dezvoltarea conceptului de Sport & Fun dar și la dezvoltarea totului unitar alcătuit de acestea.

DATA SI LOCAȚIA – Survival Challenge Run
26 septembrie 2020. Poligonul Militar Someșeni, Cluj-Napoca, jud. Cluj, România
Start: Poligonul Militar Someșeni
Sosire: Poligonul Militar Someșseni

CURSE
Curse pentru adulți și copii. Toate starturile vor avea loc sâmbătă, 26 septembrie 2020.
Cursele sunt deschise tuturor doritorilor, respectând criteriile și condițiile impuse de organizator

Individual Masculin, 10 km

Individual Feminin, 10 km

Survival Team Challenge, 5 km

Napofarm Kids Race, 1,2 km

1. Toate categoriile de vârstă destinate adulților vor avea același start, ora 11:00.
2. Startul in cursele copiilor va fi diferit, în funcție de categoria de vârstă și gen astfel:

• Fete 6-8 ani ora 12:30;
• Băieți 6-8 ani ora 12:35;
• Fete 9-10 ani ora 12:40;
• Băieți 9-10 ani ora 12:45;
• Fete 11-13 ani ora 12:50;
• Băieți 11- 13 ani ora 12:55

Festivitatea de premiere:13:15

3. Echipele participante la cursele de Survival Team Challenge vor fi formate obligatoriu din 3 persoane. Fiecare echipă trebuie să aibă în componență cel puțin o persoană de gen feminin.
4. Traseul de concurs pentru cursele Individual Masculin, Individual Feminin și Survival Team Challenge – este o cursă provocatoare cu obstacole, ce se desfășoară pe o lungime de 5 km cu 15 obstacole; baloți de paie, cauciucuri, aruncarea grenadelor, târâș, labirint, groapă cu noroi, escalade de obstacole, scări, tir cu aer comprimat (doar pentru persoanele cu vârsta de peste 18 ani).
5. Traseul are o lungime de 5 km. În întrecerea pe echipe, traseul este parcurs o singură dată. Concurenții din întrecerile Individual Masculi și Individual Feminin vor parcurge traseul de două ori.
6. Clasamentul va fi făcut pe grupe de vârstă pentru cursele de Individual Masculin, Individual Feminin si Napofarm Kids Race (vezi regulament).
7. La Survival Team Challenge clasamentul va fi făcut pe echipe. Clasamentul pe echipe se stabilește pe baza clasamentului individual, prin adunarea locurilor obținute de cei trei concurenți ai echipei. Echipa care are suma locurilor mai mică este câștigătoare. În caz de egalitate, locul cel mai bun în clasament este atribuit echipei care are un sportiv mai bine clasat.

IMPORTANT!
Părinții sau tutorii legali vor semna o declarație pe proprie răspundere privind calitatea de părinte sau tutore legal și a faptului că, copilul / copiii au o stare de sănătate fizică și mentală care le permite participarea la concurs.

NUMĂRUL MAXIM DE CONCURENȚI

 

Individual Masculin, 10 km – Army si Amatori 200
Individual Feminin, 10 km – Army si Amatori 200
Survival Team Challenge, 5km   100 echipe
Kids Race, 1,2 km 300

 

* Aceste cifre pot suferi modificări, care vor fi anunțate online, în newsletter și pe rețelele sociale.

CONDIȚII DE PARTICIPARE

Fiecare concurent trebuie să îndeplinească condițiile de mai jos pentru a participa la concurs și pentru a primi kitul de concurs:

  1. Să aibă cel puțin 14 ani împliniți în ziua cursei. Concurenții cu vârsta sub 18 ani trebuie să aibă acordul scris al unui părinte sau tutore legal și adeverința medicală care certifică abilitatea pentru efort fizic a minorului pentru a participa la cursă.
  2. Să plătească taxa de participare la concurs și să facă dovada plații taxei de înscriere.
  3. Să prezinte un act de identitate pentru verificare atât la ridicarea kitului cât și la premiere. Pentru copii este obligatorie prezentarea unei copii după certificatul de naștere atât la ridicarea kitului cât și la premiere.
  4. Să își asume responsabilitatea pentru participarea sa la cursă prin semnarea unei declarații pe propria răspundere. Organizatorul nu este responsabil pentru niciun fel de accident sau pagubă pe care concurentul le-ar putea întâmpina în timpul competiției.
  5. La “Kids Race” pot participa copii care au minim 6 ani împliniți, însoțiți de un părinte sau tutore legal.
  6. Organizatorii vor elimina din concurs, fără rambursarea sumelor plătite, orice persoană care nu respectă condițiile de participare și/sau regulamentul.

LOCAȚIE EVENIMENT

Poligonul Militar Someșeni, Cluj-Napoca, jud. Cluj