Despre Smida
Înscriere START Smida Trail Run
Regulament START Smida
Trasee Start Smida

CONCURSURI

Curse pentru adulți și copii. Cursele sunt deschise tuturor doritorilor, respectând criteriile și condițiile impuse de organizator.

Smida Trail Run – 23 km

Toate categoriile de vârstă vor avea același start. Clasamentul va fi de tip Open și pe grupe de vârstă (vezi regulament).

Adventure Run – 12 km 

Toate categoriile de vârstă vor avea același start. Clasamentul va fi de tip Open. (vezi regulament).

Faber-Castell Kids Run

Părintele sau tutorele legal va semna în numele copilului declarația pe propria răspundere și va ridica kitul de concurs.
Toate categoriile de vârstă vor avea același start. Clasamentul va fi făcut pe grupe de vârsta

Important!
Părinții, tutorii sau aparținătorii legali vor semna o declarație pe proprie răspundere privind calitatea de părinte, tutore sau aparținător legal și a faptului că respectivul copil are o stare de sănătate fizică și mintală care îi permite participarea la concurs.

Important:
Predarea kiturilor cât și zona de START/Sosire pentru toate cursele, vor fi ca și anul trecut, în curtea partenerilor noștri minunați de la Salvamont Salvaspeo Doda Pilii (indicații de orientare: https://maps.app.goo.gl/a7xGfHedrkCmbDbc8)
Predare kituri de concurs:
Joi, 24 august – 16:00-20:00 magazin Sport GURU Cluj Napoca;
Vineri 25 august -16:00-20:00
Sambătă, 26 august:
– 07:00-09:15
– 13:00-15:00 (kituri copii)
Program eveniment – sâmbătă, 26 august
Curse adulți
– 09:15 – Ședință tehnică
– 09:30 – START #SmidaTrailRun și #SmidaAdventureRun
Cursele copiilor, Faber- Castell:
– 11:30 – Ședință tehnică
– 12.00 – Start 400 m
– 12.05 – Start 400 m
– 12.10 – Start 800 m
– 12.15 – Start 800 m
– 13:00-15:00 – Gulyas Party
– 13.30 – Premiere (toate cursele)

CONDIȚII DE PARTICIPARE

Fiecare concurent trebuie să îndeplinească condițiile de mai jos pentru a participa la concurs și pentru a primi kitul de concurs:

  1. Să aibă cel puțin 18 ani împliniți în ziua cursei pentru a participa la cursa Smida Trail Run. 
  2. Să aibă cel puțin 14 ani împliniți în ziua cursei pentru a participa la cursa Adventure Run. Concurenții cu vârsta sub 18 ani trebuie să aibă acordul scris al unui părinte, tutore sau aparținător legal.
  3. Să plătească taxa de participare la concurs și să facă dovada plății.
  4. Să prezinte un act de identitate pentru verificare atât la ridicarea kitului cât și la premiere. Pentru copii este obligatorie prezentarea unei copii după certificatul de naștere atât la ridicarea kitului cât și la premiere.
  5. Să își asume responsabilitatea pentru participarea sa la cursă prin semnarea unei declarații pe propria răspundere. Organizatorul nu este responsabil pentru niciun fel de accident sau pagubă pe care concurentul le-ar putea întâmpina în timpul competiției.
  6. La Faber-Castell Kids Run pot participa copiii care au minim 3 ani și maxim 13 ani împliniți.
  7. Organizatorii vor elimina din concurs, fără rambursarea sumelor plătite, orice persoană care nu respectă condițiile de participare și /sau regulamentul.

Urmărește-ne pe facebook: https://www.facebook.com/STARTSmida/

LOCAȚIE EVENIMENT

Cătun Smida (Parcul Natural Apuseni), comuna Beliș,  jud. Cluj, România.

1. Smida Trail Run – 23 Km

Datorită noului parteneriat cu Salvamont Salvaspeo Vlădeasa și Doda Pilii, pentru siguranța tuturor participanților pe trasee, locul de START/SOSIRE a fost modificat și traseele au fost puțin modificate: Smida Trail Run va avea 23 de km, iar Smida Adventure Run 12 km. Vom organiza o ședință tehnică înainte de START, sâmbătă dimineața, pentru mai multe detalii. 

Traseul Smida Trail Run – 23 Km este comun cu cel de la Adventure Run până la km 6. De la km 6 traseul se desparte de cel de 11 km și începe o buclă de aproximativ 10 km. După parcurgerea celor 10 km se revine la traseul Adventure Run și se începe coborârea spre finalul traseului.  Traseul este accesibil cu o diferență de nivel de aproximativ 600 m. Se aleargă pe drumuri forestiere și drum pietruit.

2. Adventure Run – 12 km

Concurenții Adventure Run – 12 km vor alerga pe un traseu ce acoperă drum forestier și drum pietruit. Traseul de 12 km, are o diferență de nivel de aproximativ 300 m. Se aleargă o singura buclă.

3. FABER-CASTELL KIDS RUN

Concurenții cursei Faber-Castell Kids Run vor parcurge un traseu pietruit de 400 m și 800 m.