Despre Sălciua
Program Sălciua Trail Run
Înscriere Sălciua Trail Run
Regulament
Galerie foto

SĂLCIUA TRAIL RUN 2021 (Crosul Liliecilor, Cursa Zmeilor, Family and Young Run, Kids Run) este o competiție de alergare în natură, desfășurată în Comuna Sălciua, într-un bazin depresionar între Munții Trascău și Muntele Mare, având o priveliște spectaculoasă.

Este prima ediție a competiției Salciua Trail Run, unde ne propunem să reunim un grup de oameni pasionați de alergare, natură, cultură și distracție.

 

SălciuaTrail Run 2021 este o oportunitate pentru noi toți de a ieși din confortul casei in natură, să ne bucurăm de venirea verii și a căldurii, împreună cu cei dragi. Este momentul oportun sa luăm o pauză, să uităm de rutina zilnică și să ne bucurăm de frumusețea naturii.

 

Curse pentru adulți și copii:

Crosul Liliecilor – 15 km – Sâmbătă, 10 Iulie 2021, start ora 11:00

Family and Young Run – 5 km – Sâmbătă, 10 Iulie 2021, start 17:00

Cursa Spiridușilor – 400-800 m – Sâmbătă, 10 Iulie 2021, start 17:15

Cursa Zmeilor – 28 km – Duminică, 11 Iulie 2021, start 09:30

 

Desfășurarea probelor: Pe perioada concursului și la START nu este obligatorie masca. Se va păstra distanță de 2 m, se va pleca în grupuri de câte 10 alergători, iar cronometrarea se face ținând cont de timpul înregistrat între Start și Sosir

 

Vă informăm că masca de protecție este obligatorie în momentul ridicării kitului de participare și în zonele comune, aglomerate, cu păstrarea distanței minime de 2 m între participanți.

 

Cursele sunt deschise tuturor doritorilor, respectând criteriile și condițiile impuse de organizator

 

Sponsori:

Arobs Transilvania Software

KinetoMed

Primăria Salciua

Sport Festival

Daisler

+ multe surprize!

 

Parteneri media:

Bsr Exclusive

Monitorul de Cluj

CONDIȚII DE PARTICIPARE

Fiecare concurent trebuie să îndeplinească condițiile de mai jos pentru a participa la concurs și pentru a primi kitul de concurs:

  1. Concurenții vor fi testați pentru Covid-19 cu teste rapide omologate cand ridica kiturile
  2. Să aibă cel puțin 18 ani împliniți în ziua cursei pentru a participa la Cursa Zmeilor.
  3. Să aibă cel puțin 14 ani împliniți în ziua cursei pentru a participa la cursa Crosul Liliecilor si Family & Young Run. Concurenții cu vârsta sub 18 ani trebuie să aibă acordul scris al unui părinte, tutore sau aparținător legal.
  4. Să plătească taxa de participare la concurs și să facă dovada plății.
  5. Să prezinte un act de identitate pentru verificare atât la ridicarea kitului cât și la premiere. Pentru copii este obligatorie prezentarea unei copii după certificatul de naștere atât la ridicarea kitului cât și la premiere.
  6. Să își asume responsabilitatea pentru participarea sa la cursă prin semnarea unei declarații pe propria răspundere. Organizatorul nu este responsabil pentru niciun fel de accident sau pagubă pe care concurentul le-ar putea întâmpina în timpul competiției.
  7. La Kids Run pot participa copiii care au minim 3 ani și maxim 13 ani împliniți.
  8. Organizatorii vor elimina din concurs, fără rambursarea sumelor plătite, orice persoană care nu respectă condițiile de participare și /sau regulamentul.