Despre Sălciua
Program Sălciua Trail Run
Înscriere Sălciua Trail Run
Regulament
Galerie foto

Ediția a 3-a SĂLCIUA TRAIL RUN 2023 (Crosul Liliecilor, Cursa Zmeilor, Family and Young Run, Kids Run) este o competiție de alergare în natură, desfășurată în Comuna Sălciua, într-un bazin depresionar între Munții Trascău și Muntele Mare, având o priveliște spectaculoasă.

La Sălciua Trail Run ne propunem să reunim și anul acest un grup de oameni pasionați de alergare, natură, cultură și distracție.

 

SălciuaTrail Run 2023 este o oportunitate pentru noi toți de a ieși din confortul casei in natură, să ne bucurăm de venirea verii și a căldurii, împreună cu cei dragi. Este momentul oportun sa luăm o pauză, să uităm de rutina zilnică și să ne bucurăm de frumusețea naturii.

 

Curse pentru adulți și copii:

Cursa Zmeilor – 28 km                  CLICK HERE

Crosul Liliecilor – 15 km                CLICK HERE

Family and Young Run – 5 km       CLICK HERE 

Cursa Spiridușilor – 400-800m       CLICK HERE

 

Cursele sunt deschise tuturor doritorilor, respectând criteriile și condițiile impuse de organizator.

 

Sponsori:

HIRSCH Porozell Gruppe

 

KinetoMed

Primăria Salciua

Sports Festival

Daisler

+ multe surprize!

 

Parteneri media:

Bsr Exclusive

Monitorul de Cluj

CONDIȚII DE PARTICIPARE

Fiecare concurent trebuie să îndeplinească condițiile de mai jos pentru a participa la concurs și pentru a primi kitul de concurs:

  1. Concurenții vor fi testați pentru Covid-19 cu teste rapide omologate cand ridica kiturile
  2. Să aibă cel puțin 18 ani împliniți în ziua cursei pentru a participa la Cursa Zmeilor.
  3. Să aibă cel puțin 14 ani împliniți în ziua cursei pentru a participa la cursa Crosul Liliecilor si Family & Young Run. Concurenții cu vârsta sub 18 ani trebuie să aibă acordul scris al unui părinte, tutore sau aparținător legal.
  4. Să plătească taxa de participare la concurs și să facă dovada plății.
  5. Să prezinte un act de identitate pentru verificare atât la ridicarea kitului cât și la premiere. Pentru copii este obligatorie prezentarea unei copii după certificatul de naștere atât la ridicarea kitului cât și la premiere.
  6. Să își asume responsabilitatea pentru participarea sa la cursă prin semnarea unei declarații pe propria răspundere. Organizatorul nu este responsabil pentru niciun fel de accident sau pagubă pe care concurentul le-ar putea întâmpina în timpul competiției.
  7. La Kids Run pot participa copiii care au minim 3 ani și maxim 13 ani împliniți.
  8. Organizatorii vor elimina din concurs, fără rambursarea sumelor plătite, orice persoană care nu respectă condițiile de participare și /sau regulamentul.