CURSURI COPII

În prezent peste 40 de copii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani se antrenează sub atenta supraveghere a drd. Mihaela Botezan.
Copiii au nevoie să se joace! Pentru ei, sportul este o joacă și trebuie încurajați să îl practice.
Antrenamentele sportive ajută la creșterea armonioasă și sănătoasă a celor mici, în toate cele trei planuri de dezvoltare:

  • Fizic

Copiii își antrenează motricitatea grosieră și fină, simțurile și echilibrul, rezistența, flexibilitatea, orientarea spațio-temporală și coordonarea ochi – membre. Prin sport, ei descoperă și exersează posibilitățile de mișcare ale corpului și segmentelor.

  • Cognitiv

Atletismul îi provoacă pe juniori să capete încredere în forțele proprii, să fie determinați și perseverenți, să distribuie corect merite și să învețe când este bine să fii competitiv și când nu. Sportul educă și dezvoltă calitățile morale și caracterul.

  • Social

Cei mici își exersează capacitățile de comunicare și cooperare, spiritul de echipă și inteligența emoțională. Își însușesc norme de comportament care promovează strategii pozitive de depășire a conflictelor și a eșecurilor și care dezvoltă respectul de sine.

GRUPE

Family Fun  –   copii 3 – 12 ani  +  părinte (opțional).
Pentru acomodarea celor mici cu exercițiile și cu colectivul, recomandăm participarea unui părinte cel puțin în prima ședință.
Performanță – copii 7 – 12 ani
Sesiuni de atletism au loc în fiecare zi L-V , după-amiaza, pe stadionul Cluj Arena.

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!