START Smida-Recunoaștere traseu și Eco Walk

Recunoașterea traseului de alergare alături de o campioană!

Smida Trail, Adventure Run in Transylvania 2018

Duminică, 5 august, ora 10.00, vă așteptăm la Smida, Parcul Natural Apuseni la recunoasterea traseului de alergare de 11 km din cadrul competiției START Smida 2018.

Colega noastră Mihaela Botezan, recordmenă națională la 10.000 m, maratonistă, participantă la campionate mondiale și europene, precum şi la Olimpiada de la Atena din 2004, va efectua o tura de alergare pe traseul de 11 km.

Dacă sunteți înscriși sau interesați de Family Run sau dacă pur și simplu doriți să veniți cu familia, partenerii noștri Decathlon îmbină utilul cu plăcutul și vă invită să participați la Eco Walk: împreună vom descoperi frumusețile Parcului Natural Apuseni și vom ecologiza o mică parte a traseelor.

De asemenea, prietenii de la Cetina – Ski & Outdoor Team ni se alătură în drumeția în care vom străbate, cu mic cu mare, potecile de munte unde va avea loc competiția START Smida 2018.

Se pot alătura toți cei care s-au înscris deja în competiție sau cei interesați să descopere etapele traseului, punctele de oprire pe durata alergării precum și gradul de dificultate al acestei curse. Vă așteptăm începând cu ora 09.00 la locul de start/sosire al competiției (link – https://goo.gl/maps/Smen8e4yRWz).

Atât plimbarea, cât și tura de alergare necesită înscriere în prealabil (formular de înscriere aici https://goo.gl/forms/1m4q9p3LMZlC0zu23 ).