Traseu – START SMIDA

1. Smida Trail Run - 26 Km. Click pentru mai multe informații.

SMIDA TRAIL RUN

Click mai jos pentru descărcare traseu Smida Trail Run în format. gpx

https://tinyurl.com/Gpx-Smida-Trail-Run

Datorită noului parteneriat cu Salvamont Salvaspeo Vlădeasa și Doda Pilii, pentru siguranța tuturor participanților pe trasee, locul de START/SOSIRE a fost modificat și traseele au fost puțin modificate: Smida Trail Run va avea 23 de km, iar Smida Adventure Run 12 km. Vom organiza o ședință tehnică înainte de START, duminică, ora 09:30, pentru mai multe detalii. 

Traseul la Smida Trail Run – 26 Km (actualizat 23km) este comun cu cel de la Adventure Run până la km 6. De la km 6 traseul se desparte de cel de 11 km și începe o buclă de aproximativ 10 km. După parcurgerea celor 10 km se revine la traseul Adventure Run și se începe coborârea spre finalul traseului.  Traseul este accesibil cu o diferență de nivel de aproximativ 600 m. Se aleargă pe drumuri forestiere și drum pietruit.

2. Adventure Run - 11 km. Click pentru mai multe informații.
ADVENTURE RUN

Concurenții la Adventure Run – 11 km (actualizat 12 km) vor alerga pe un traseu ce acoperă drum forestier și drum pietruit. Traseul de 12 km, are o diferență de nivel de aproximativ 300 m. Se aleargă o singura buclă.

3. Logiscool Kids Run – 1.5 km. Click pentru mai multe informații.
KINETOMED KIDS RUN

Concurenții la Kinetomed Kids Run vor parcurge un traseu pietruit de 1,5 km.