Transport Smida

TRANSPORT SMIDA

Vă recomandăm, pentru protejarea mediului, să apelați la mijlocul de transport în comun, și anume autocarele/microbuzele puse la dispoziție în parteneriat cu Smida Jazz Festival.

Motive pentru a lăsa mașina acasă:   

  • Participarea la Smida Jazz Festival. Accesul pentru concurenți la Smida Jazz Festival în ziua competiției este inclus.
    Copiii până la vârsta de 14 ani pot intra gratuit la festival. Soția /Soțul și copiii care au peste 14 ani ai concurentelor /concurenților pot să achiziționeze bilet (pentru ziua competiție) sau abonament pentru toate cele 3 zile de festival. Prețul biletului este de 45 lei/personă pentru spectacolul din 18 august 2018. Prețul abonamentului pentru toate cele 3 zile de festival este de 99 lei/persoană. Dacă doriți să cumpărați bilete sau abonamente, vă rugăm să ne contactați pe e-mail.
  • Protejarea mediului;
  • Posibilități reduse de parcare, Cătunul Smida este înconjurat de padure;
  • Alți participanți la Smida Jazz Festival care se vor deplasa cu mașina începând de vineri, ocupând astfel multe din locurile de parcare disponibile;
  • Oboseala acumulată ca urmare a participării la concurs și la Smida Jazz Festival, prin urmare riscul crescut de a avea un accident datorită oboselii;
  • Să nu aveți grija mașinii.

În cazul în care decideți să utilizați masina pentru deplasarea la competiție, organizatorii Smida Jazz Festival pun la dispoziție locuri de parcare.

Atenție!
Locurile de parcare sunt limitate.