Taxe de participare – START SMIDA

TAXA DE PARTICIPARE

 • În taxa de participare este inclus accesul la SMIDA JAZZ FESTIVAL pentru concurentă/concurent pentru una dintre cele 3 zile de festival; Joi, Vineri sau Sâmbătă. Concurenta/Concurentul alege la momentul înscrierii ziua pentru care optează; Joi, Vineri sau Sâmbătă.
 • Taxa de participare reprezintă donație.
 • Pentru confimarea locului și a încadrării într-una dintre grilele de plată, taxa de participare trebuie plătită în maxim 5 zile lucrătoare de la momentul înscrierii.
 • Organizatorul își rezervă dreptul de a refuza înregistrarea și participarea la cursă a oricarui concurent din motive obiective.
 • Taxa de participare se plătește în lei (RON) online sau prin transfer bancar (în limita locurilor disponibile).
 • Inscrierea se face online pe site-ul organizatorului: atleticcluj.ro/inscriere-competitie/
 • Prin completarea și trimiterea formularului de înscriere concurentul declară că a cititit, a înțeles și este de acord cu informațiile mentionate pe pagina web a organizatorului referitoare la regulamentul, termenii și condițiile de participare la concurs.

1. Smida Trail Run – 26 km

 • În taxa de participare este inclus accesul la SMIDA JAZZ FESTIVAL pentru concurentă/concurent pentru una dintre cele 3 zile de festival; Joi, Vineri sau Sâmbătă. Concurenta/Concurentul alege la momentul completării formularului de înscriere ziua pentru care optează; Joi, Vineri sau Sâmbătă. Dacă în calitate de concurentă/concurent doriți să achiziționați un abonament pentru toate cele 3 zile de festival va trebui să plătiți în plus o sumă cuprinsă între 99 și 139 lei.
 • În perioada 01 mai – 24 iunie, taxa de participare este de 140 lei/persoană. Pentru a achziționa un abonament pentru toate cele 3 zile de festival va trebui să plătiți în plus suma de 99 lei.
 • În perioada 25 iunie – 21 iulie, taxa de participare este de 150 lei/persoană. Pentru a achziționa un abonament pentru toate cele 3 zile de festival va trebui să plătiți în plus suma de 109 lei.
 • În perioada 22 iulie – 17 august, taxa de participare este de 160 lei/persoană. Concurenții care se înscriu sau achită taxa de participare în perioada 05-16 august pot achita doar online taxa de participare.  Pentru a achziționa un abonament pentru toate cele 3 zile de festival va trebui să plătiți în plus suma de 139 lei. Concurenții care se înscriu sau achită taxa de participare în perioada 05-16 august sau în ziua competiției nu vor avea inclus tricoul oficial al evenimentului START SMIDA în kitul de participare.

1. Adventure Run -11 km

 • În taxa de participare este inclus accesul la SMIDA JAZZ FESTIVAL pentru concurentă/concurent pentru una dintre cele 3 zile de festival; Joi, Vineri sau Sâmbătă. Concurenta/Concurentul alege la momentul completării formularului de înscriere ziua pentru care optează; Joi, Vineri sau Sâmbătă. Dacă în calitate de concurentă/concurent doriți să achiziționați un abonament pentru toate cele 3 zile de festival va trebui să plătiți în plus o sumă cuprinsă între 99 și 139 lei.
 • În perioada 01 mai – 24 iunie, taxa de participare este de 140 lei/persoană. Pentru a achziționa un abonament pentru toate cele 3 zile de festival va trebui să plătiți în plus suma de 99 lei.
 • În perioada 25 iunie – 21 iulie, taxa de participare este de 140 lei/persoană. Pentru a achziționa un abonament pentru toate cele 3 zile de festival va trebui să plătiți în plus suma de 109 lei.
 • În perioada 22 iulie – 17 august, taxa de participare este de 140 lei/persoană. Concurenții care se înscriu sau achită taxa de participare în perioada 05-16 august pot achita doar online taxa de participare.  Pentru a achziționa un abonament pentru toate cele 3 zile de festival va trebui să plătiți în plus suma de 139 lei. Concurenții care se înscriu sau achită taxa de participare în perioada 05-16 august sau în ziua competiției nu vor avea inclus tricoul oficial al evenimentului START SMIDA în kitul de participare.

2. Logiscool Kids Run

Taxa de participare este de 25 lei indiferent de perioada de înscriere.

Copiii până la vârsta de 14 ani pot intra gratuit la festival doar însoțiți de un adult plătitor de bilet de zi sau de abonament.

Prețul biletului de intrare la Smida Jazz Festival pentru aparținători pentru o zi este de 50 lei/persoană.

Prețul abonamentului pentru toate cele 3 zile de festival este între 145 și 185 lei/persoană în funcție de data înscrierii sau a plății.

 • În perioada de înscriere 01 mai – 24 iunie, prețul unui abonament pentru toate cele 3 zile de festival este de 145 lei/persoană.
 • În perioada de înscriere 25 iunie – 21 iulie, prețul unui abonament pentru toate cele 3 zile de festival este de 165 lei/persoană.
 • În perioada de înscriere 22 iulie – 15 august, prețul unui abonament pentru toate cele 3 zile de festival este de 185 lei/persoană.

Atenție! 

Concurenții care se înscriu sau achită taxa de participare în perioada 05-16 august pot achita doar online taxa de participare.

Atenție!
Înscrierile se închid cand este atinsă limita maximă.

Intrarea la Smida Jazz Festival

În taxa de participare este inclus accesul la SMIDA JAZZ FESTIVAL pentru concurent/concurentă pentru una dintre cele 3 zile de festival; Joi, Vineri sau Sâmbătă.  Concurenta/Concurentul alege la momentul completării formularului de înscriere ziua pentru care optează; Joi, Vineri sau Sâmbătă. Dacă în calitate de concurentă/concurent doriți să achiziționați un abonament pentru toate cele 3 zile de festival va trebui să plătiți în plus o sumă cuprinsă intre 99 și 139 lei.

Copiii până la vârsta de 14 ani pot intra gratuit la festival doar însoțiți de un adult plătitor de bilet sau abonament.

Soția /Soțul, aparținătorii și copiii care au peste 14 ani ai concurentelor/concurenților pot să achiziționeze bilet pentru o zi sau abonamentul pentru toate cele 3 zile de festival.

Prețul biletului de intrare la Smida Jazz Festival pentru o zi este de 50 lei/personă.

Prețul abonamentului pentru toate cele 3 zile de festival este cuprins între 145 și 185 lei/persoană în funcție de data înscrierii concurentei/concurentului sau a plății.

 • În perioada de înscriere 01 mai – 24 iunie a concurentei/concurentului, prețul unui abonament pentru toate cele 3 zile de festival este de 145 lei/persoană.
 • În perioada de înscriere 25 iunie – 21 iulie a concurentei/concurentului, prețul unui abonament pentru toate cele 3 zile de festival este de 165 lei/persoană.
 • În perioada de înscriere 22 iulie – 15 august a concurentei/concurentului, prețul unui abonament pentru toate cele 3 zile de festival este de 185 lei/persoană.

Atenție! 
Biletele sau abonamentele suplimentare se achiziționează la momentul înscrierii.


Persoane fizice – Plată prin transfer bancar (OP):
pasul 1. completați formularul de înscriere online.
pasul 2. plătiți prin OP.
pasul 3. așteptați e-mailul de confirmare.
După finalizarea plății, validăm și confirmăm înscrierea dumneavoastră.

Coordonate bancare:
Clubul Sportiv Atletic Cluj
str. Șesul de sus nr. 176, Floresti, jud. Cluj
CUI/CIF: 31506866
Banca Transilvania
IBAN: RO66BTRL RONC RT02 0968 8801

Persoane Juridice – Plată prin transfer bancar (OP)
Companiile / organizațiile / persoanele juridice care doresc să plătească printr-un singur OP și să primească o singură factură pentru taxele tuturor persoanelor care reprezintă compania, vor urma pașii următori:
1. Înscriere – fiecare alergător se înscrie individual online;
2. Solicitare factură – administratorul grupului trimite lista celor înscriși (nume, prenume, cursa) și datele de facturare la race[at]atleticcluj.ro;
3. Factura este emisă și trimisă înapoi prin e-mail;
4. Plata – compania /organizația /persoana juridica plătește prin OP;
5. Validare – înscrierile incluse în lista primită sunt validate și confirmate după ce plata este finalizată.

Coordonate bancare:
Clubul Sportiv Atletic Cluj
str. Șesul de sus nr. 176, Floresti, jud. Cluj
CUI/CIF: 31506866
Banca Transilvania
Cont IBAN: RO66BTRL RONC RT02 0968 8801

Atenție!        
Înscrierile se închid când este atinsă limita maximă.
Înscrierea este validă doar după ce plata este finalizată și confirmată de către organizator, respectiv atunci când înscrierea apare ca validă online în lista alergătorilor. Înscrierea este anulată și ștearsă automat dacă plata nu este finalizată după 5 zile lucrătoare de la momentul înscrierii. Concurenții pot verifica online situația înscrierii în lista alergătorilor.