Sponsori și parteneri Survival Challenge Run

Sponsori / Parteneri – START

Sponsor Kids Race

FARMACIILE NAPOFARM

Punem mai presus de orice multumirea pacientilor nostri! Iubim comunitatea locala si ne dorim sa fim cat mai implicati in sustinerea si dezvoltarea acesteia! Pentru mai multe detalii click aici.

Sponsori

ETHICA
ETHICA este grupul farmaciilor independente reunite la nivel national. ETHICA a fost creata pentru tine! ETHICA este locul unde farmacisti cu experienta vin în întâmpinarea ta cu sfaturi competente care te vor ajuta sa-ti imbunatatesti starea de sanatate! ETHICA este locul în care nu facem promisiuni si nici propuneri, pentru ca în farmaciile noastre nu se încurajeaza consumul de medicamente, iar preturile practicate sunt corecte si transparente!
ETHICA este farmacia care îti cunoaste nevoile, posibilitatile si asteptarile! Pentru mai multe detalii click aici.
TERAPIA

Terapia – a SUN PHARMA Company este cea mai mare companie de medicamente generice din Romania .Sun Pharma este a cincea cea mai mare companie de produse generice și specializate din lume și prima companie farmaceutică din India, cu o prezență globală în 65 de piețe și produse comercializate în peste 150 de țări.
Compania ofera un portofoliu solid și extins de produse generice și specializate, aducând beneficii pacienților din întreaga lume. În același timp, Sun Pharma se remarca prin resursele ei multiple, tehnologia avansată și capacitățile de producție de ultimă generație. Pentru mai multe detalii click aici.

Sponsor Gulas Energy

LIVADA – Restaurand and Music Lounge

We strive everyday to be as good as it gets in delivering 3 things: good food, fine wines and quality live music.  For more information click here.

Sponsori

WELLNESS BY ORIFLAME

Du starea ta de bine la superlativ cu produsele Wellness by Oriflame. Pentru mai multe detalii click aici.

PLANTEXTRAKT

Laboratoarele Plantextrakt au o experienţă de peste 27 de ani în prelucrarea plantelor, cu realizarea de preparate fitoterapice, gemoterapice şi medicamente homeopatice. Pentru mai multe detalii click aici.

CORCOVA

Vinurile Corcova Roy & Dâmboviceanu sunt speciale și au acel “gout du terroir”, pentru că aici se întrunesc toate elementele necesare: un climat temperat-continental cu influențe mediteraneene – veri calde și secetoase, ierni blânde, cu precipitații accentuate; solurile cu o structură litologică variată și o mineralitate bogată, specifice Piemontului Motrului, parte a celei mai mari unități piemontane din țară, Piemontul Getic; vița de vie nobilă cu soiurile potrivite, furnizată de Pepinieres Hebinger și munca atentă și responsabilă a echipei Corcova Roy & Dâmboviceanu. Pentru mai multe detalii click aici.

KINETOMED

Tu faci sport, noi ne ocupam de accidentări! Kinetoterapie, Fizioterapie, Masaj Medical. Pentru mai multe detalii click aici.

PMA Invest

Ne concentram toata atentia si talentul pentru a va oferi ceea ce vi se potriveste, pornind de la conceptie grafica, text, imagine, imprimare, finisaje si montaj. Rasplata noastra este fiecare client multumit si fiecare nou client, care ne alege si investeste incredere in rezultatele noastre. Pentru mai multe detalii click aici.

GRIGO PRINT SHOP

Servicii de conceptie grafica, productie si consiliere pentru organizarea de evenimente sportive si de alta natura, care includ: Print digital | Afise, carti de vizita, ecusoane, flyere. Print pe autocolant | Stickere, reclame. Print bannere | Print indoor/outdoor, caserare pe comatex, laminare. Personalizare textile | Tricouri alergare, tricouri bumbac si multe altele.
Gravare & inscriptionare | Plachete, medalii, stampile, pixuri, agende. Legatorie | Brosare, capsare, lucrari din imitatie de piele. Laborator foto. Pentru mai multe detalii click aici.

CARTOGRAPHIA STUDIUM

Din vara anului 2006 pe piaţa furnizorilor de materiale didactice a apărut editura SC Cartographia Studium SRL, unic importator şi distribuitor direct al produselor Cartographia în România. Noi ne simţim acasă în lumea studiului. Conceptul din spatele produselor editurii noastre este elaborat în strânsă colaborare cu şcolile, fiind ulterior implementat cu mare grijă de către referenţii noştri de specialitate şi de cartograficieni. Astfel creăm pentru profesori si elevi materiale didactice optime pentru materiile geografie, istorie şi literatură. Pentru mai multe detalii click aici.

EDITURA ABEL

Editura Abel are profil pedagogic, de aceea oferta noastră conţine în primul rând manuale şcolare, cursuri universitare, ghiduri pentru învăţători şi profesori, caiete de lucru şi alte cărţi, auxiliare şcolare. Oferta noastră este dedicată elevilor, educatoarelor, învăţătorilor, profesorilor şi părinţilor. Pentru mai multe detalii click aici.

DAISLER PRINT HOUSE 

Suntem marea familie Daisler Print House, o afacere sănătoasă construită pe niște principii decente și oarecum firești, o afacere care funcționează ca o familie. Pentru mai multe detalii click aici.

Parteneri

DJTS

Directia Judeteana penstru Sport si Tineret Cluj. Ca să ne cunoști mai bine, intră aici.

NEURON ENGLISH

Discutam despre performanta cu Neuron English Cluj, despre ce-i face pe unii copii sa fie  atat de buni la varste atat de mici! Ca si in sport, in invatatrea limbii engleze recomandam din toata inima disciplina, perseverenta si antrenamentul sustinut pentru muschi dar si pentru creier!
Cum ar fi sa ai mereu cu tine un profesor de engleza care sa te tina motivat dar sa te lase sa inveti in ritmul tau? Dar un profesor care sa te tina mereu informat despre progresul tau de invatare si sa insiste pana stapanesti perfect fiecare situatie? Afla mai multe pe www.neuronenglish.ro sau suna la 0721238228!

LOGISCOOL

Logiscool: Create, Code, Enjoy. Logiscool ofera copiilor cu varsta intre 7 si 17 ani cursuri de Programare, Introducere in IT si Robotica. Cursurile urmatorului modul incep in februarie. Urmariti pagina pentru a afla cand incep inscrierile: https://www.facebook.com/LogiscoolClujDorobantilor/

CETINA SKI & OUTDOOR

CETINA Ski & Outdoor Team vă invită să luați parte la o serie de activități outdoor pentru copii, unde distracția și siguranța fac echipă bună împreună și unde cei mici au posibilitatea de a savura din plin spiritul aventurii. Ca să ne cunoști mai bine, intră aici.

InadcodDesign

Partenerul nostru – InadcodDesign, este un susținător permanent al miscarii in aer liber. Dezvoltăm aplicatii web  mobile. Pentru mai multe detalii click aici.

Parteneri Media

CLUJ.COM

Te invităm să descoperi #ClujulVăzutAltfel alături de noi! Cluj.com Ghid Local este o platformă care explorează și prezintă orașul și împrejurimile acestuia din variate perspective: evenimente locale, obiective turistice și culturale, artiști și oameni deosebiți, proiecte inedite, branduri și afaceri locale, știri cu impact comunitar, concept #citycard, servicii, etc. Descoperă Clujul alături de Cluj.com!