Sponsori / Parteneri – START

Sponsori / Parteneri – START

Sponsor Family Run

FARMACIILE NAPOFARM

Punem mai presus de orice multumirea pacientilor nostri! Iubim comunitatea locala si ne dorim sa fim cat mai implicati in sustinerea si dezvoltarea acesteia! Pentru mai multe detalii click aici.

Sponsor

TERAPIA

Terapia – a SUN PHARMA Company este cea mai mare companie de medicamente generice din Romania .Sun Pharma este a cincea cea mai mare companie de produse generice și specializate din lume și prima companie farmaceutică din India, cu o prezență globală în 65 de piețe și produse comercializate în peste 150 de țări.
Compania ofera un portofoliu solid și extins de produse generice și specializate, aducând beneficii pacienților din întreaga lume. În același timp, Sun Pharma se remarca prin resursele ei multiple, tehnologia avansată și capacitățile de producție de ultimă generație. Pentru mai multe detalii click aici.

Sponsor Gulas Energy

LIVADA – Restaurand and Music Lounge

We strive everyday to be as good as it gets in delivering 3 things: good food, fine wines and quality live music.  For more information click here.

Sponsor

EXSTEEL ENGINEERING

Distribuitor de reductoare si pompe de vid. Pentru mai multe detalii click aici.

WELLNESS BY ORIFLAME

Du starea ta de bine la superlativ cu produsele Wellness by Oriflame. Pentru mai multe detalii click aici.

Parteneri

DECATHLON CLUJ

Decathlon îți oferă toate sporturile sub același acoperiș. Descoperă produse şi echipamente pentru peste 50 de sporturi. Te așteptăm în magazinul nostru din Cluj cu produse de calitate la preţuri accesibile, beneficiind de sfaturile experților noştri sportivi şi de o garanţie de minim 2 ani la orice produs. Pentru mai multe detalii click aici.

KINETOMED

Tu faci sport, noi ne ocupam de accidentări! Kinetoterapie, Fizioterapie, Masaj Medical. Pentru mai multe detalii click aici.

CETINA SKI & OUTDOOR

CETINA Ski & Outdoor Team vă invită să luați parte la o serie de activități outdoor pentru copii, unde distracția și siguranța fac echipă bună împreună și unde cei mici au posibilitatea de a savura din plin spiritul aventurii. Ca să ne cunoști mai bine, intră aici.

SMIDA JAZZ FESTIVAL

Între 17 și 19 august va avea loc cea de-a treia ediție, iar zona dedicată festivalului va avea: food court, baruri, parcare, camping cu toate facilitățile necesare (dușuri, toalete, lavoare, electricitate, pază ș.a.) și vor fi puse la dispoziție mijloace de transport în comun dinspre Cluj-Napoca spre Smida și invers.
Vizitează website-ul festivalului aici.
Aftermovie-ul ediției din 2017: http://bit.ly/2rS5d43.

ATU CONSULTING

Ne place mișcarea în aceeași măsură în care ne place și învățarea și credem că, îmbinate, acestea două ne pot aduce rezultate surprinzătoare. Suntem antrenați, implicați și bucuroși să ne întâlnim la START! Ca să ne cunoști mai bine, intră aici.

ASOCIAȚIA PARINTE INFLOREȘTI

Asociația Părinte înFlorești dezvoltă proiecte de educație și de sănătate pentru comunitate, de peste 4 ani, în Cluj-Napoca și Florești, promovând prin toate activitățile sale valori importante pentru Familie, precum: Responsabilitatea, Comunicarea de la inimă la inimă, Hrană sănătoasă, Munca, Bucuria de trai, Dragostea și Respectul fată de cei de lânga noi și fată de mediul înconjurător, Voluntariat. Pentru mai multe detalii click aici.

InadcodDesign

Partenerul nostru – InadcodDesign, este un susținător permanent al miscarii in aer liber. Dezvoltăm aplicatii web  mobile. Pentru mai multe detalii click aici.

MADD ELECTRONICS

Madd Electronics comercializeaza o gama larga de produse si echipamente IT, atat pentru end-useri, echipamente gama business, precum si echipamente high-end devices. Pe lângă vânzare de echipamente și soluții IT de calitate, compania asigură și service, închiriază echipamente și e specializată pe preluare de parcuri IT în vederea efectuării upgrade-ului tehnologic. Pentru mai multe detalii click aici.

Parteneri Media

CLUJ.COM

Te invităm să descoperi #ClujulVăzutAltfel alături de noi! Cluj.com Ghid Local este o platformă care explorează și prezintă orașul și împrejurimile acestuia din variate perspective: evenimente locale, obiective turistice și culturale, artiști și oameni deosebiți, proiecte inedite, branduri și afaceri locale, știri cu impact comunitar, concept #citycard, servicii, etc. Descoperă Clujul alături de Cluj.com!