Sponsori / Parteneri – START SMIDA – 2020

Sponsori / Parteneri – START SMIDA – 2020

Sponsor Tehnic

DECATHLON

Decathlon îți oferă toate sporturile sub același acoperiș. Descoperă produse şi echipamente pentru peste 50 de sporturi. Te așteptăm în magazinul nostru din Cluj cu produse de calitate la preţuri accesibile, beneficiind de sfaturile experților noştri sportivi şi de o garanţie de minim 2 ani la orice produs. Pentru mai multe detalii click aici.

Sponsor Kids Run

LOGISCOOL

Logiscool: Create, Code, Enjoy. Logiscool oferă copiilor cu varsta între 7 și 17 ani cursuri de Programare, Introducere in IT si Robotica. Cursurile următorului modul încep în septembrie. Urmăriți pagina pentru a afla cand încep inscrierile: https://www.facebook.com/LogiscoolClujDorobantilor/

Sponsor

TCHIBO COFFEE SERVICES

Tchibo Coffee Service ofera solutii complete: cafea, ceai, pudra de ciocolata, echipamente pentru prepararea cafelei, atat pentru segmentul Ho.Re.Ca, Vending cat si pentru segmentul Office si Home. Alaturi de clientii si partenerii nostri am reusit sa realizam o poveste de succes. Totul a inceput in 2007 iar de atunci am lansat in Romania in premiera un concept de succes: Tchibo To Go.

Sponsor Gulas Energy

LIVADA – Restaurant and Music Lounge

We strive everyday to be as good as it gets in delivering 3 things: good food, fine wines and quality live music.  For more information click here.

Sponsor

AQUAVIA

Una dintre cele mai alcaline ape de izvor naturale din lume. Pentru mai multe detalii click aici.

SILVANIA

“Atunci când natura te binecuvântează cu o comoară, trebuie să o împarți cu întreaga lume.“ Vă invităm să scrieți alături de noi povestea unui vin premiat și să cinstiți viața cu un pahar de vin spumant Silvania. Pentru mai multe detalii click aici.

WELLNESS BY ORIFLAME

Du starea ta de bine la superlativ cu produsele Wellness by Oriflame. Pentru mai multe detalii click aici.

CARPAT INSTAL

Carpat Instal ofera solutii potrivite multiplelor provocari intalnite in domeniul instalatiilor de apa-canal, termice, electrice, aer comprimat si amenajari interioare in zona rezidentiala si industriala. Pentru mai multe detalii click aici.

EXSTEEL ENGINEERING

Distribuitor de reductoare si pompe de vid. Pentru mai multe detalii click aici.

Parteneri

DJTS CLUJ

Directia Judeteana penstru Sport si Tineret Cluj. Ca să ne cunoști mai bine, intră aici.

CERT TRANSILVANIA

Suntem un grup de prieteni, pasionti de off-road si fapte bune, care au decis sa transforme drumetiile in zonele greu accesibile in oportunitati de implicare si sprijin al comunitatii locale. Intervenim acolo unde este mai mare nevoie, prin actiuni de distributie alimente, impaduriri, ecologizare, interventie la dezastre, renovare unitati de invatamant. Suntem activi de mai bine de zece ani si vom continua sa facem bine si sa construim un viitor mai bun pentru generatiile urmatoare. Descoperiti mai multe aici.

KINETOMED

Tu faci sport, noi ne ocupam de accidentări! Kinetoterapie, Fizioterapie, Masaj Medical. Pentru mai multe detalii click aici.

CLUJ.COM

Te invităm să descoperi #ClujulVăzutAltfel alături de noi! Cluj.com Ghid Local este o platformă care explorează și prezintă orașul și împrejurimile acestuia din variate perspective: evenimente locale, obiective turistice și culturale, artiști și oameni deosebiți, proiecte inedite, branduri și afaceri locale, știri cu impact comunitar, concept #citycard, servicii, etc. Descoperă Clujul alături de Cluj.com!

I like Cluj

I Like Cluj inseamna Evenimente Cluj! Suntem o echipa dinamica care prezinta cele mai interesante evenimente din Cluj. Ne stradium zilnic sa aducem informatia la cat mai multi locuitori din #Cluj si nu numai. Prezentam in detaliu cele mai interesante povesti despre Cluj, seminarii, petreceri, concursuri si cam orice tine de timpul liber. Punem accent pe cultura, traditii dar si pe tot ceea ce este nou. Va invitam sa faceti parte din vasta comunitate I Like Cluj – informata zilnic despre tot ceea ce se intampla in oras.