Sponsori / Parteneri – START SMIDA – 2019

Sponsori / Parteneri – START SMIDA – 2019

Sponsor Kids Run

PLANTEXTRKT

Laboratoarele PlantExtrakt au o experienţă de peste 27 de ani în prelucrarea plantelor, cu realizarea de preparate fitoterapice, gemoterapice şi medicamente homeopatice. Pentru mai multe detalii click aici.

Sponsor

TCHIBO COFFEE SERVICES

Tchibo Coffee Service ofera solutii complete: cafea, ceai, pudra de ciocolata, echipamente pentru prepararea cafelei, atat pentru segmentul Ho.Re.Ca, Vending cat si pentru segmentul Office si Home. Alaturi de clientii si partenerii nostri am reusit sa realizam o poveste de succes. Totul a inceput in 2007 iar de atunci am lansat in Romania in premiera un concept de succes: Tchibo To Go.

Sponsor Gulas Energy

LIVADA – Restaurand and Music Lounge

We strive everyday to be as good as it gets in delivering 3 things: good food, fine wines and quality live music.  For more information click here.

Sponsor

EXSTEEL ENGINEERING

Distribuitor de reductoare si pompe de vid. Pentru mai multe detalii click aici.

WELLNESS BY ORIFLAME

Du starea ta de bine la superlativ cu produsele Wellness by Oriflame. Pentru mai multe detalii click aici.

Parteneri

DJTS CLUJ

Directia Judeteana penstru Sport si Tineret Cluj. Ca să ne cunoști mai bine, intră aici.

CERT TRANSILVANIA

Suntem un grup de prieteni, pasionti de off-road si fapte bune, care au decis sa transforme drumetiile in zonele greu accesibile in oportunitati de implicare si sprijin al comunitatii locale. Intervenim acolo unde este mai mare nevoie, prin actiuni de distributie alimente, impaduriri, ecologizare, interventie la dezastre, renovare unitati de invatamant. Suntem activi de mai bine de zece ani si vom continua sa facem bine si sa construim un viitor mai bun pentru generatiile urmatoare. Descoperiti mai multe aici.

KINETOMED

Tu faci sport, noi ne ocupam de accidentări! Kinetoterapie, Fizioterapie, Masaj Medical. Pentru mai multe detalii click aici.

SMIDA JAZZ FESTIVAL

Între 17 și 19 august va avea loc cea de-a treia ediție, iar zona dedicată festivalului va avea: food court, baruri, parcare, camping cu toate facilitățile necesare (dușuri, toalete, lavoare, electricitate, pază ș.a.) și vor fi puse la dispoziție mijloace de transport în comun dinspre Cluj-Napoca spre Smida și invers.
Vizitează website-ul festivalului aici.
Aftermovie-ul ediției din 2017: http://bit.ly/2rS5d43.

InadcodDesign

Partenerul nostru – InadcodDesign, este un susținător permanent al miscarii in aer liber. Dezvoltăm aplicatii web  mobile. Pentru mai multe detalii click aici.

Parteneri Media

CLUJ.COM

Te invităm să descoperi #ClujulVăzutAltfel alături de noi! Cluj.com Ghid Local este o platformă care explorează și prezintă orașul și împrejurimile acestuia din variate perspective: evenimente locale, obiective turistice și culturale, artiști și oameni deosebiți, proiecte inedite, branduri și afaceri locale, știri cu impact comunitar, concept #citycard, servicii, etc. Descoperă Clujul alături de Cluj.com!

I like Cluj

I Like Cluj inseamna Evenimente Cluj! Suntem o echipa dinamica care prezinta cele mai interesante evenimente din Cluj. Ne stradium zilnic sa aducem informatia la cat mai multi locuitori din #Cluj si nu numai. Prezentam in detaliu cele mai interesante povesti despre Cluj, seminarii, petreceri, concursuri si cam orice tine de timpul liber. Punem accent pe cultura, traditii dar si pe tot ceea ce este nou. Va invitam sa faceti parte din vasta comunitate I Like Cluj – informata zilnic despre tot ceea ce se intampla in oras.