Sponsori / Parteneri – START SMIDA – 2020

Sponsori / Parteneri – START SMIDA – 2020

Sponsor principal

RÖFIX

Sponsor Kids Run

KINETOMED

Kinetomed: Tu faci sport, noi ne ocupam de accidentări! Kinetoterapie, Fizioterapie, Masaj Medical. Pentru mai multe detalii click aici.

Sponsor Gulas Energy

Restaurant Roata Faget 

Elegant si primitor, cu o nota calda, restaurantul pensiunii Roata Faget este locul ideal pentru o petrecere privata, o cina copioasa sau pentru alte evenimente importante.

Sponsori:

DECATHLON

Decathlon îți oferă toate sporturile sub același acoperiș. Descoperă produse şi echipamente pentru peste 50 de sporturi. Te așteptăm în magazinul nostru din Cluj cu produse de calitate la preţuri accesibile, beneficiind de sfaturile experților noştri sportivi şi de o garanţie de minim 2 ani la orice produs. Pentru mai multe detalii click aici.

AMBART

De la design la produsul finit, vă oferim soluții clasice sau inedite de ambalaje personalizate
pentru produsele Dvs.

ACS Industries Europe

At ACS Industries, Inc., we manufacture critical components used in systems assemblies. We ensure that our components are engineered to meet the highest standards for our customers’ most demanding applications.

CARPAT INSTAL

Carpat Instal ofera solutii potrivite multiplelor provocari intalnite in domeniul instalatiilor de apa-canal, termice, electrice, aer comprimat si amenajari interioare in zona rezidentiala si industriala. Pentru mai multe detalii click aici.

DJTS CLUJ

Directia Judeteana penstru Sport si Tineret Cluj. Ca să îi cunoști mai bine, intră aici.

SPORTS FESTIVAL

SPORTS FESTIVAL este o experiență unică de festival. Un mix între sport, divertisment, educație, competiție și distracție.

SPORTS FESTIVAL promovează sportul și un stil de viață sănătos, oferind modalități de a învăța unii de la alții și oportunități de a cu ultimele tendinte mondiale. Mai mult detalii, aici: https://www.sportsfestival.com/

CERT TRANSILVANIA

Suntem un grup de prieteni, pasionati de off-road si fapte bune, care au decis sa transforme drumetiile in zonele greu accesibile in oportunitati de implicare si sprijin al comunitatii locale. Intervenim acolo unde este mai mare nevoie, prin actiuni de distributie alimente, impaduriri, ecologizare, interventie la dezastre, renovare unitati de invatamant. Suntem activi de mai bine de zece ani si vom continua sa facem bine si sa construim un viitor mai bun pentru generatiile urmatoare. Descoperiti mai multe aici.

 

Parteneri Media

CLUJ.COM

Te invităm să descoperi #ClujulVăzutAltfel alături de noi! Cluj.com Ghid Local este o platformă care explorează și prezintă orașul și împrejurimile acestuia din variate perspective: evenimente locale, obiective turistice și culturale, artiști și oameni deosebiți, proiecte inedite, branduri și afaceri locale, știri cu impact comunitar, concept #citycard, servicii, etc. Descoperă Clujul alături de Cluj.com!

I like Cluj

I Like Cluj inseamna Evenimente Cluj! Suntem o echipa dinamica care prezinta cele mai interesante evenimente din Cluj. Ne stradium zilnic sa aducem informatia la cat mai multi locuitori din #Cluj si nu numai. Prezentam in detaliu cele mai interesante povesti despre Cluj, seminarii, petreceri, concursuri si cam orice tine de timpul liber. Punem accent pe cultura, traditii dar si pe tot ceea ce este nou. Va invitam sa faceti parte din vasta comunitate I Like Cluj – informata zilnic despre tot ceea ce se intampla in oras.