Program – START SMIDA 2020

PROGRAMUL EVENIMENTULUI

Concursul se va desfăsura în perioada 15-16 august 2020. Cursa pentru copii va avea loc în data de 15 august, iar cursele pentru adulți vor avea loc în data de 16 august 2020.

  1. Ridicarea Kitului de participare pentru cursele Smida Trail Run și Adventure Run se va face în cursul zilei de sâmbătă și duminică dimineață. Vom reveni cu detaliile finale în luna august.
  2. Accesul în sectorul de garderobă începând cu ora 10:00;
  3. Ridicarea Kitului de participare pentru cursa Kids Run se va face în data de 15 august, între orele 10:00 și 14:00;
  4. Accesul în sectorul de start începând cu ora 15:00;
  5. Desfășurarea probelor urmează a fi comunicată.
  6. Premierea va avea loc începând cu ora 17:00;
  7. Gulyas Energy începând cu ora 15:00 – oferit de Livada – Restaurant & Music Lounge;

LOCUL ȘI ORELE DE START

Locul de START /SOSIRE: Cătun Smida

CURSĂ ORĂ START
Smida Trail Run – 26 km se va stabili în luna august
Adventure Run – 11 km se va stabili în luna august
Kids Run  se va stabili în luna august

RIDICAREA KITURILOR DE CONCURS

Concurenții înscriși la Smida Trail Run și Adventure Run vor prezenta la ridicarea kitului de concurs document de identitate.  Concurenții cu vârsta sub 18 ani trebuie să aibă acordul scris al unui părinte, tutore legal sau aparținător. Părinții, tutorii, aparținătorii legali ai concurenții cu vârsta sub 18 ani vor semna o declarație pe proprie răspundere privind calitatea de părinte, tutore, aparținător legal și a faptului că respectivul copil are o stare de sanatate fizică și mintală care îi permite participarea la concurs.

Pentru participarea la Kids Run pe langa actul de identitate al părintelui /tutorelui/aparținătorului, vă rugăm să prezentați și o copie a certificatului de nastere al copilului. Părinții, tutorii, aparținătorii legali vor semna o declarație pe proprie răspundere privind calitatea de părinte, tutore, aparținător legal și a faptului că respectivul copil are o stare de sanatate fizică și mintală care îi permite participarea la concurs.

Important!
Informațiile de mai sus pot suferi modificări, care vor fi anunțate pe pagina web (www.atleticcluj.ro) sau pagina de facebook (https://www.facebook.com/START.Smida.TrailRun și https://www.facebook.com/CSAtleticCluj/).
Localizarea zonei de Start/Sosire va fi publicată pe pagina web (www.atleticcluj.ro) sau pagina de facebook (https://www.facebook.com/STARTSmida/ , https://www.facebook.com/CSAtleticCluj/).